De praktijk en de oefentherapeut

Ik ben Martine Meijers, geboren Zeeuwse, getogen Brabantse en sinds 1991 werkzaam in Medemblik en wonend in Wervershoof. In 1988 studeerde ik af op de opleiding tot oefentherapeut Mensendieck in Amsterdam. Na gewerkt te hebben in Harderwijk, Baarn, Amsterdam, Middenmeer en Heerhugowaard ben ik een praktijk begonnen in Wervershoof en in de Tuinstraat in Medemblik. In Wervershoof heb ik jarenlang praktijk gehad in het begin in de Dars en later aan huis. De praktijk in Wervershoof is voortgezet door Caroline Boon met wie ik jarenlang samenwerkte.

In Medemblik had Angela Veld, podotherapeute, ruimte om te beginnen. Na een tijdje groeide we allebei uit ons jas. Samen met Angela Veld verhuisde ik naar de Waterborg waar ik een mooie, ruime professionele ruimte heb. Mijn vak als oefentherapeut doe ik met enorm veel plezier. Ik vind het een uitdaging om clienten te behandelen met als doel participatie problemen te voorkomen, te genezen of te verminderen.
Ik ben getrouwd en heb 3 prachtige kinderen. Ik tennis wekelijks en hou van lange wandelingen. Voor mijn hobby lezen heb ik wat te weinig tijd over, maar die zal wel weer komen als de kinderen groter zijn.